PRIVACY POLICY

Privacy Policy Design Plus
Bij Design Plus nemen we privacy erg serieus. Deze privacy policy heeft betrekking op alle websites die onderdeel zijn van Design Plus gevestigd in Deest. Het betreft hier designplus.nl. Het betreft enkel onze eigen websites, niet de websites die wij realiseren voor klanten.

Het is in eerste instantie niet nodig om persoonsgegevens aan ons te verstrekken. Om onze klanten optimaal te bedienen is dit onder bepaalde omstandigheden echter wel het geval. Denk hierbij aan het invullen van ons contactformulier, een offerteaanvraag. Design Plus zal de ontvangen persoonsgegevens conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) verwerken. Dit betekent dat we persoonsgegevens zonder toestemming nooit zullen verstrekken aan derden. De persoonsgegevens worden door Design Plus enkel en alleen gebruikt voor de diensten waarvoor wij de gegevens hebben ontvangen.

Persoonsgegevens die worden verwerkt:

voornaam
achternaam
adres
telefoonnummer
e-mailadres
bankrekeningnummer
factuurnummer

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld of de termijn die wettelijk verplicht is.

Cookies

Wij maken gebruik van de volgende “Cookies”:

First party cookies:

• Google Analytics (tracking cookies)

• Functionele en technische cookies (sessiecookies)

• Overig: cookie control cookies

Third-party cookies (cookies van derden):

• Advertentieprogramma’s

• Sociaal Media

Bij vragen, klachten of suggesties over bovenstaande privacy policy verwijzen we graag naar info@designplus.nl


Grotestraat 19 - 6653 BJ Deest -  www.designplus.nl - KvK: 11048854 - E. info@designplus.nl – Btw nr: NL0732.42.639.B.02 - Design Plus - T. 06.12304765